Rail project Artos

Volg hier de bouwprojecten
Gebruikersavatar
siert
Berichten: 631
Lid geworden op: ma 27 feb 2012, 10:31

Re: Rail project Artos

Bericht door siert » za 02 nov 2019, 11:04

Het is niet jouw schuld, het komt door de samenstelling van benzine . Als de benzine in je vlotterkamer, pomp of zelfs tank verdampt door lang stil staan dan blijft er troep achter die alles verstopt.
Succes, Siert.
Een dag niet gezucht is een dag niet geleefd.

PaulV
Berichten: 13
Lid geworden op: do 21 nov 2013, 13:02

Re: Rail project Artos

Bericht door PaulV » di 05 nov 2019, 16:30

de andere carb binnen gehad, choke mechanisme omgezet maar nog niets. De 2e carb opengehaald en zo smerig dat die aan de buitenkant was zo brandschoon aan de binnenkant. Dus die er maar opgezet en :swing:

PaulV
Berichten: 13
Lid geworden op: do 21 nov 2013, 13:02

Re: Rail project Artos

Bericht door PaulV » wo 13 nov 2019, 11:45

volgende subproject is koeling, das nogal een heet hangijzer :denk:
maar de radiator hangt mooi op de plek waar ik hem wilde hebben, misschien in een later tijdstip de uitlaatklemmen vervangen door plaatjes die gewoon vastgelast zitten.
Na diverse lekkages opgelost te hebben bleek de toevallig net uit china binnen gekomen electronische temperatuurmeter bij proefdraaien van de motor tegen de 100 graden te zitten en sloeg de fan nog steeds niet aan. conclusie: stekkertje in deze radiateur is geen thermoschakelaar maar een sensor. Daarom voor voorlopig maar met de hand inschakelen. Dat automatische regelen we later nog wel. Eerst zien of deze koeling afdoende is. Echter bij de volgende test had ik niet het idee dat het koelwater uberhaupt stroomde dus thermostaat eruit en in een pannetje op het gasfornuis. Bleek er pas beweging in te zitten toen er al bubbeltjes in het water waren, exacte temp weet ik niet maar in ieder geval gaat dat ding dan volgens mij veel te laat open. Zou op 87graden open moeten gaan, heb een nieuwe besteld die op 80 open gaat, ik vermoed dat dat ook beter is in combinatie met de relatief kleine radiateur. Dus maar weer ff wachten op nieuwe onderdelen.
koeling 09nov2019.jpeg
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.

Plaats reactie